Известие

Collapse
No announcement yet.

Изчезна плюса на дългите(в единия фар).

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Изчезна плюса на дългите(в единия фар).

Здравейте,колеги.
    От известно време не ми свети секцията за дългите на десния фар(Н1 е крушката),но понеже съм с биксенон и не ми пречи,а и като знам,незгодията при смяната все отлагах,та чак днес реших да сменя крушките и в двата фара. Свалих крушката-изгоряла,до тук добре,сглобявам и пак не свети.Замерих на буксата и няма 12 волта.Буксата видимо е греела,но не е стопена.Въпроса ми е,има ли отделно само за единия фар нещо ,което да е сдало багажа? Все си мисля,че ако е бушон или реле ще е и за двата?
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Има отделни предпазители (F14 и F15) за ляв и десен фар в таблото в моторния отсек. 10 амперови са. Провери ги.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Добре мислех направо да ти се обадя,но си викам и при друг може да се случи

Предпазител F14 е фирясал
      Огромно благодаря,за пореден път

Comment

А има ли някакво реле/бушон, който да отговаря за машинките за вдигане и сваляне на светлинния лъч ?

Comment

Машинките се захранват от релето за късите и бушона за левия фар. Иначе получават управляващ сигнал от регулатора.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Много съм прост значи...вчера в яда си,че нямам ток във фара,въобще съм икзлючил да обърна капака на бушоните и да погледна,те хората го нарисували......ма друго си е за се изложи човек.

Comment

Working...
            X